Αρχική    Προφίλ εταιρείας   Έργα & Δραστηριότητες   Επικοινωνία   
CLLD / LEADER (Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)
Αρχική

#KILKIS 365 - Διαγωνισμός Φωτογραφίας


Έναν μεγάλο και πρωτότυπο φωτογραφικό διαγωνισμό, με ελεύθερο θέμα, διοργανώνει για πρώτη φορά η Αναπτυξιακή Κιλκίς, με τίτλο: «#KILKIS 365». Σας καλούμε όλους, χομπίστες και επαγγελματίες φωτογράφους, κατοίκους και επισκέπτες, να απαθανατίσετε με φωτογραφίες, με την δική σας προσωπική και καλλιτεχνική ματιά, τις εμπειρίες σας από τα βιώματα και την περιπλάνησή σας στον νομό Κιλκίς, μέσα από την εναλλαγή των εποχών. 

Οι φωτογραφίες σας θα πρέπει να αποτυπώνουν την ομορφιά της φύσης του ν. Κιλκίς, τα χαρακτηριστικά αξιοθέατα και τις άγνωστες γωνιές του, την πολιτιστική κληρονομιά και δημιουργία, την αγροτική παραγωγή και τη γαστρονομία, το δομημένο περιβάλλον, την ιδιαίτερη ταυτότητα, το πνεύμα και τη ζωή του τόπου, στις πόλεις και τα χωριά.

Διττός στόχος του διαγωνισμού είναι αφενός μεν να αναδείξει την διαχρονική ομορφιά του νομού Κιλκίς ενεργοποιώντας κατοίκους και επισκέπτες, αφετέρου δε, να δημιουργηθεί ένα σημαντικό φωτογραφικό αρχείο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες περιπτώσεις.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου 2016, Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και η τελική προθεσμία για την αποστολή των φωτογραφιών είναι η 26η Σεπτεμβρίου 2017. Τις φωτογραφίες σας θα πρέπει να τις αποστέλλετε ηλεκτρονικά στην ΑΝΚΙ (email: anki@anki.gr) ενώ θα διαμοιράζονται μέσω της εταιρικής σελίδας της στο internet, στο Facebook, το Pinterest κ.ά.

Με το πέρας του διαγωνισμού, οι καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευθούν από κριτική επιτροπή και θα παρουσιασθούν σε ειδική εκδήλωση όπου και θα εκτεθούν μαζί με τις σημαντικότερες συμμετοχές. Παράλληλα, θα δρομολογηθεί και η έκδοση ενός λευκώματος αποκλειστικά με φωτογραφίες του διαγωνισμού, που θα ταξιδεύει τον αναγνώστη στον νομό Κιλκίς όλες τις εποχές του χρόνου.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κατέχουν τα πνευματικά δικαιώματα των εικόνων που θα αποστείλουν και να τις διαθέσουν με ελεύθερη άδεια. Περισσότερες πληροφορίες και ο κανονισμός συμμετοχής στον διαγωνισμό, στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Κιλκίς, www.anki.gr.

Τούτος ο τόπος, πλημμυρισμένος από το φως του ήλιου, μεθυσμένος από τις γεύσεις και τα αρώματα της γης, μαγεμένος από την ομορφιά της φύσης και γοητευμένος από των ανθρώπων του τα έργα, μας περιμένει να τον ανακαλύψουμε, να τον απολαύσουμε και να τον αποθανατίσουμε!


Κανονισμός συμμετοχής στο διαγωνισμό #KILKIS 365Login  Υπενθύμιση κωδικού 

:: Προφίλ εταιρείας :: Ιστορικό :: Σκοπός :: Όραμα :: Στρατηγικοί στόχοι :: Τομείς δραστηριοτήτων :: Οργάνωση - Ανθρώπινο Δυναμικό :: Οργανόγραμμα :: Υποδομές :: Διαχείριση Ποιότητας :: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη :: Έργα & Δραστηριότητες :: LEADER+ :: Ο.Π.Α.Α.Χ. :: INTERREG II :: LEADER II :: LEADER I :: Κοινωνικά προγράμματα :: Διάφορα προγράμματα :: Εκδόσεις – Μελέτες – Έρευνες – Χάρτες (G.I.S.) :: Πρόγραμμα LEADER - Άξονας 4 :: CLLD / LEADER (Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων) :: Πες μας την ιδέα σου! :: Ημερίδα διαβούλευσης Δ.Ε. Μουριών - Δοϊράνης :: Ημερίδα διαβούλευσης Δ.Ε. Χέρσου :: Ημερίδα διαβούλευσης Δ.Ε. Γαλλικού - Πικρολίμνης :: Ημερίδα διαβούλευσης Δ.Ε. Γουμένισσας - Ευρωπού :: Ημερίδα διαβούλευσης Δ.Ε. Πολυκάστρου - Αξιούπολης :: Ημερίδα διαβούλευσης Δ.Ε. Κιλκίς :: Επικοινωνία :: Νέα-Ανακοινώσεις :: Πρόγραμμα ενημερωτικών εκδηλώσεων 3ης προκήρυξης LEADER :: Εκδηλώσεις "Κερνάμε Ελλάδα" στο Κιλκίς :: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ» :: Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο "Συν-ενεργείν τοπικά για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς" :: Εκδήλωση «20 χρόνια Leader» :: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος - Συμμετοχικό Στρατηγικό Marketing Plan Τουρισμού :: #KILKIS 365 - Διαγωνισμός Φωτογραφίας ::


active³ 4.5 · · Όροι χρήσης