Ημερίδα: Επενδύοντας στο παρόν, σχεδιάζοντας το μέλλον!

Η ΑΝΚΙ προσκαλεί σε Συναντήσεις Εργασίας τους τοπικούς φορείς
16 March 2023
Απόφαση Ολοκλήρωσης Πράξης με κωδικό Ο.Π.Σ.Α.Α. «0030338609»
28 June 2023

Τις δυνατότητες και προϋποθέσεις για να γίνουν οι ιδέες πραγματικότητα μέσω (και) της χρηματοδότησής τους από το δημοφιλές πρόγραμμα LEADER θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν πολίτες και φορείς του Κιλκίς στη ημερίδα που οργανώνει η Αναπτυξιακή Κιλκίς τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, στις 6:30 μ.μ. στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών ιδεών, με δωρεάν χρηματοδότηση επενδύσεων από 50% έως 70%, σε τομείς που περιλαμβάνουν τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων και τις βιοτεχνίες, τον τουρισμό και την εστίαση, το εμπόριο και τις υπηρεσίες, βάσει λίστας συγκεκριμένων ΚΑΔ 2008. Με επιδοτούμενες δαπάνες όπως η κατασκευή ή βελτίωση κτιρίων, η προμήθεια καινούργιων μηχανημάτων και εξοπλισμού, η εξοικονόμηση ενέργειας, η προβολή της επιχείρησης, η πιστοποίηση προϊόντων, η συμβουλευτική υποστήριξη κ.ά. Οι επενδύσεις μπορούν να γίνουν σε όλη η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εκτός της εντός σχεδίου περιοχής της πόλης του Κιλκίς. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 30η Αυγούστου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και συμβουλευτική καθοδήγηση, η διοίκηση και τα στελέχη της ΑΝΚΙ είναι πάντα στη διάθεση πολιτών και φορέων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τα γραφεία της εταιρείας (Σόλωνος 13, Κιλκίς), τη διεύθυνση: www.anki.gr και το FB: @anKilkis αλλά και να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 23410 25305.