Η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α. Α.Ε. ΟΤΑ σε συνεργασία με τους εταίρους του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας με τίτλο: «Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές ΙΙ: Ελληνικός γαστρονομικός πολιτισμός» του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD, υπομέτρο 19.3 του Μέτρου 19 του ΠΑΑ 2014-2020, διοργανώνει την έκθεση: «Η άνοιξη των τοπικών προϊόντων και γεύσεων» που θα πραγματοποιηθεί ανά περιφέρεια τα Σαββατοκύριακα του Μαΐου στην Κεντρική Αγορά Τροφίμων στο Ρέντη / Πτέρυγα Καταναλωτή. Η αγορά του καταναλωτή λειτουργεί εντός του ΟΚΑΑ και τα Σαββατοκύριακα συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες – καταναλωτές.
Στο περιθώριο της έκθεσης θα οργανωθούν events γαστρονομίας και γευσιγνωσίας που θα πλαισιωθούν από μουσικές εκδηλώσεις και αφιερώματα, ενώ στο “κλείσιμο” της Έκθεσης θα διοργανωθεί συνέδριο για την ανάδειξη του πλούτου της ελληνικής υπαίθρου, την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου, των δικτυώσεων – συνεργασιών που επιτεύχθηκαν με την προβολή καλών πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης.
Στην έκθεση καλούνται να συμμετάσχουν -είτε υβριδικά (μέσω διαδικτύου ή μέσω ψηφιακής παρουσίας σε διαμορφωμένη πλατφόρμα), είτε αποστέλλοντας τα προϊόντα τους- παραγωγοί, αγρότες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της γαστρονομίας, του τουρισμού και της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων – αγροδιατροφής εντός της περιοχής παρέμβασης της ΟΤΔ ΑΝΚΙ στην Π.Ε. Κιλκίς.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:
Παρακαλούμε για την εκδήλωση του ενδιαφέροντος σας έως την Δευτέρα 27/01/2025 με αποστολή στο email: anki@anki.gr, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την κατά περίπτωση (επιχείρηση ή παραγωγός) Αίτηση συμμετοχής καθώς και την Φόρμα καταγραφής στοιχείων παραγωγού – επιχείρησης (βλ. παρακάτω).
Προσοχή: Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής θα καλύπτονται από τους συμμετέχοντες.
Πληροφορίες: Ρένα Διαμαντίδου, Αναπ. Συντονίστρια ΟΤΔ, τηλ. 23410 25305
Συνημμένα Αρχεία: