Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφίων ωφελουμένων στα πλαίσια της πράξης «Κατάρτιση Ανέργων για την απόκτηση δεξιοτήτων επιχειρηματικότητας στην εγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ στην Π.Ε. Κιλκίς» (ΚΩΔ. MIS 5070896)

papagiannidis-georgantas-konstantinidis-manetas
Πρόσθετα κονδύλια 4.500.000€ στην Αναπτυξιακή Κιλκίς για το LEADER
20 December 2022
Παράταση υποβολής προτάσεων υποψηφιότητας για την κατάρτιση Σύμβασης Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) στο πλαίσιο της Πράξης με ακρωνύμιο «Netoural»
5 January 2023

Στα πλαίσια της πράξης«Κατάρτιση Ανέργων για την απόκτηση δεξιοτήτων επιχειρηματικότητας στην εγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ στην Π.Ε. Κιλκίς»και του υποέργου «Συντονισμός, Διαχείριση, Παρακολούθηση και Δημοσιότητα», θα υλοποιηθεί από την Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Α.Ε. ΟΤΑ η ακόλουθη δράση:

Επιλογή 80 ωφελουμένων (ανέργων) που κατοικούν στην περιοχή παρέμβασης της εγκεκριμένης περιοχής εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ για την Π.Ε. Κιλκίς, για τους οποίους αρχικά θα πραγματοποιηθεί συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού 6 ωρών (Ατομική Συνεδρία) και στη συνέχεια θα συμμετάσχουν σε ένα από τα 6 προγράμματα κατάρτισης, διάρκειας 148 ωρών θεωρητικής κατάρτισης και 54 ωρών πρακτικής άσκησης (202 ωρών συνολικά). Όλα τα προγράμματα αυτά θα προσφέρουν στους ωφελούμενούς τους πιστοποίηση από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης δεξιοτήτων και επαγγελματικών προσόντων βάσει αναγνωρισμένων προτύπων.

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5 €/ώρα), συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών εισφορών και λοιπών κρατήσεων, βάσει των όρων που αναφέρονται στην Ενότητα 4 της αναλυτικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος.

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Αναλυτική πρόσκληση ενδιαφέροντος

Αίτηση συμμετοχής ωφελούμενου