Η ΑΝΚΙ στην διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2023»

Απόφαση Ολοκλήρωσης Πράξης με κωδικό Ο.Π.Σ.Α.Α. «030338555»
3 October 2023

Πρόσκληση προβολής επιχειρήσεων της τουριστικής αλυσίδας αξίας

Στην μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση της Ελλάδας «Philoxenia 2023» που θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023, θα μετάσχει η Αναπτυξιακή Κιλκίς, στο πλαίσιο υλοποίησης του ενταγμένου στο πρόγραμμα Interreg έργου “Netoural”, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, τον δήμο Konce και την Τουριστική Ένωση Στρώμνιτσα.

Στο Περίπτερο 13 (stand 2), τα στελέχη της ΑΝΚΙ θα παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό, τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας αλλά και, κυρίως, σε επιχειρήσεις από όλο το τουριστικό φάσμα (ταξιδιωτικά γραφεία, κλαδικούς φορείς, εκλεκτούς προσκεκλημένους αγοραστές – hosted buyers κ.ά.), το τουριστικό προϊόν του ν. Κιλκίς, νέα τουριστικά πακέτα θεματικού ενδιαφέροντος (φυσιολατρικού, θρησκευτικού, ιστορικού κ.λπ.) καθώς και τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις της τουριστικής αλυσίδας αξίας.

Οι επισκέπτες του Περιπτέρου της ΑΝΚΙ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια απολαυστική γεύση από Κιλκίς, μεταφορικά και κυριολεκτικά, καθώς πέρα από την προβολή ψηφιακού υλικού και τη διάθεση πληροφοριακών εντύπων, θα προσφέρονται σε όλους χαρακτηριστικά τοπικά εδέσματα και ποτά.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αναπτυξιακή Κιλκίς καλεί τις τουριστικές επιχειρήσεις του ν. Κιλκίς (ξενοδοχεία κ.ά.) καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις που παράγουν προϊόντα (τρόφιμα – ποτά) από τοπικές α΄ ύλες (π.χ. οίνος, ζυμαρικά, μέλι, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, παραδοσιακά αρτοποιήματα) και επιθυμούν να προβάλλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους επικοινωνώντας με τον κ. Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τηλ. 23410 25305, έως και την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023.