επιΜένουμε αναπτυξιακά και προληπτικά!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.
28 February 2020
ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.
20 March 2020

Όσο ο ιός Covid-19 εξαπλώνεται και συνεχίζει να επηρεάζει -χωρίς διακρίσεις- τις ζωές μας, πρέπει η δημόσια, πέραν της ατομικής, υγεία να καταστεί η προτεραιότητά μας. Σας ενθαρρύνουμε, λοιπόν, να προσέξετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας, λειτουργώντας με υπευθυνότητα, σύνεση, ψυχραιμία και αλληλεγγύη.
Αυτό κάνουμε και εμείς στην Αναπτυξιακή Κιλκίς (ΑΝΚΙ), με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος. Δεν φεύγουμε, ούτε σας αποφεύγουμε! Δεν αναστέλλουμε τη λειτουργία μας αλλά συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να εργαζόμαστε τόσο από τα γραφεία μας όσο και με
τηλεργασία. Η αδιάλειπτη και επιτυχής διαχείριση των επιχειρησιακών προγραμμάτων που ενισχύουν την τοπική οικονομία είναι κρίσιμη.
Λαμβάνουμε, όμως, ειδικά μέτρα πρόληψης αναφορικά με τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού μας καθώς και με την προσέλευση τρίτων στα γραφεία της εταιρείας μας.
Καθοριστικό μέτρο ορίζεται η ελαχιστοποίηση της προσέλευσης πολιτών και συνεργατών στα γραφεία μας εκτός των εργαζομένων σε ταχυδρομικές εταιρείες (courier) σε περιορισμένο χώρο στην είσοδο.
Η επικοινωνία και συνεργασία με όλους για οποιαδήποτε θέμα θα είναι, κατά κανόνα, ηλεκτρονική ή τηλεφωνική (23410 25305) και η δε αποστολή εγγράφων θα γίνεται ταχυδρομικά (Σόλωνος 13, 611 00 Κιλκίς), ηλεκτρονικά (anki@anki.gr) ή μέσω τηλεομοιοτυπίας (23410 28522).
Εάν η επίσκεψή σας στα γραφεία μας καθίσταται απολύτως αναγκαία ή επείγουσα, παρακαλείσθε να μας καλέσετε πρώτα τηλεφωνικά ώστε να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας και να μην χρειάζεται η παραμονή σας στον χώρο, η οποία θα γίνεται υπό ελεγχόμενες συνθήκες.
Τα συγκεκριμένα μέτρα πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας από την εταιρεία μας ισχύουν από την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 μέχρι νεωτέρας.
Η σκέψη μας είναι σε αυτούς που ήδη πάσχουν, τις ευπαθείς ομάδες, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και όλους όσους εκτίθενται περισσότερο αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Αν όλοι μας φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, θα τα καταφέρουμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε όλα τα επίπεδα.